Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 22 maart 2012

Dag 122 Voor Sam

Deze lijstjes heb ik al een paar jaar. Ik had ze in de gang willen hangen, die is gedeeltelijk rood. Daar is het nooit van gekomen, ooit ga ik de gang nl behangen! Dat 'nieuwe' behang ligt trouwens al bijna 2 jaar boven... Ik heb de lijstjes een tijdje in de woonkamer gehad, uitgestald op een plank. Helaas heeft Anne korte metten gemaakt met de plank, dat is dus ook geen optie meer. En eigenlijk vind ik ze ook niet meer zo leuk.

Laat mijn neefje Sam toch een rode kamer hebben... Even gecheckt met mams en ja hoor, Sam wil graag nieuwe lijstjes op z'n kamer. En aangezien meneertje een heel goed rapport had, krijgtie ook nog een rood cadeautje. Heeftie wel verdiend!

2 opmerkingen:

  1. wauw dat gaat ti vast n superkado vinden met die leuke kleuren en de foto van je Liefie erin Nice !!

    BeantwoordenVerwijderen