Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 8 maart 2012

Dag 107 & 108 - Het kleine kamertje - to be continued


Weer 15 minuten bezig geweest in het kleine kamertje. Mijn winterkledingkast staat daar en ik heb hetzelfde gedaan als in de zomerkledingkast: alle hangers omgedraaid zodat ik na een jaar weet wat ik wel en niet aan heb gehad. Ik heb een aantal dingen al meteen in de zak gedaan, o.a. colbertjes van een aantal jaar geleden. Ik ben wat afgevallen en de mode is nu korter en strakker, die vind ik me niet mooi meer staan. Sommige van de items op de foto wil ik nog 1 keer passen, andere ga ik meteen op internet zetten. Misschien brengen ze nog wat geld op. Altijd prettig!

1 opmerking:

  1. haha zo herkenbaar dingen die je n second of zelfs een derde kans geeft , maar t blijkt bijna 99 van de 100 x toch n item te zijn wat je echt niet meer draagt , hihi of je doet het aan en elke keer als je langs n spiegel loopt dat je denkt Euh ga me ff omkleden haha ! u is weer goed bezig !!

    BeantwoordenVerwijderen