Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 30 juni 2012

Dag 222 Pokon

 Zooooo, wat is alles gegroeid, zeg! Het lijkt wel alsof het Pokon geregend heeft de afgelopen week. Toch maar weer in de tuin aan de bak, deze keer aan de voorkant. Lang geleden was dit een prachtige bloemrijke tuin. Totdat ik hier kwam wonen, de tuin veranderde al gauw in een onkruidparadijs. Ik heb echt geen groene vingers. De straat is erg smal en we hebben te weinig parkeerplaatsen voor alle bewoners. En aangezien ik meestal als een van de laatsten thuiskwam, moest ik mijn auto verderop parkeren. Dat vond ik niet erg, tot een paar kleine voorvallen.
 Van twee noden een deugd gemaakt en de tuin geplaveid. Ideaal, weinig tot geen onderhoud en mijn eigen parkeerplaats! Dat onkruid plukken deed ik nooit, of ik keek er langsop of ik liet iemand met gif spuiten. Dat laatste wil ik niet meer, mijn eigen hond kan er zo'n 24 uur niet op. Dat is niet erg, daar kan ik rekening mee houden. Mmaar ja, andere honden komen hier natuurlijk ook langs. En dan heb je natuurlijk ook nog de katten, vogeltjes, egels... Nee, dat voelt niet goed. Binnen 7 minuten zat al het onkruid in de kliko!

Tijd over voor achter.. Er zit toch echt worteldoek onder de schelpen. Hoeveel onkruid ik zonder dat worteldoek zou hebben, wil ik niet weten.... Dit is in ieder geval weer weg!

2 opmerkingen:

  1. Hihi leuk die twee snoetjes op foto 1 §§

    Worteldoek is alleen voor het onkruid van beneden af via de lucht valt er van alles op je grint wat wortel kan schieten die fout hebben wij ook gemaakt Duur doek onder het grind en haha net als bij jouw is het onkruid niet bedwongen

    BeantwoordenVerwijderen