Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 3 maart 2014

Afgelopen week viel de Volkskrant weer eens op de mat. Ik heb een gratis proefabonnement genomen, altijd fijn! Hoewel.. Voorheen nam ik wel vaker een  proefabo en naarmate de stapel ongelezen kranten groter werd, hoe schuldiger ik me voelde. Onzin toch, om iets in huis te halen waar je vervolgens niets mee doet? Vooruit, de zaterdagkrant nam ik meestal wel door, maar daar bleef het dan bij. Niet meer! Dinsdag zat ik aan de eettafel door de krant te bladeren. Ik had wat haast, ik wilde eigenlijk een tv-programma zien. Niets bijzonders, gewoon een uurtje kassie kijken. Maar het ene na het andere artikel sprak me aan, het was ouderwets genieten. De hele avond is de compu niet aangegaan en het andere kassie ook niet. En dat beviel zo goed, dat gaan we vaker doen!

Vrijdag had ik een workshop stempels maken, bij Conny van Onny's Creations, samen met Emily van Atelier Eem. Mirjam van Mims Tasjes gaf de workshop. Miss Anne mocht ook mee, gezellig! Kon ze lekker met Lobbes, haar boxervriend spelen. Ook de eettafelstoelen met wieltjes waren een groot succes. Miss Anne houdt wel van een beetje aandacht, dus ze kwam regelmatig een kijkje nemen. Gezellig! Hop, op de stoel en daarna, pootje voor pootje op de tafel. Althans, dat was het plan, want daar stond het lekkers! Alleen was Mme de wieltjes niet gewend, dus donderde ze er nogal eens vanaf. Fijn, iedereen weer een hartverzakking. Voor de acrobatiek is Mme duidelijk niet in de wieg gelegd. De workshop was erg gezellig, leuk om zo de andere blogdames te ontmoeten. Op de foto hierboven zien jullie het resultaat, goed he? De pump is van mij, logisch natuurlijk, want wat moet een Miss Down Under zonder schoentjes? Een van de labels en de postzegel met Mail is ook van mij. Dit smaakt naar meer, gauw weer aan de slag!

Hele fijne avond, geniet ervan! x

4 opmerkingen:

 1. Haha had kunnen weten dat de pump van jou was, ja! Die miss Anne toch.....gelukkig is het goed afgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat de pump van jou was dacht ik al toen ik het op Insta zag....en die lovely Anne boft dat ze mee mocht,ik geloof het achter elkaar als je zegt dat het een gezellige boel was en nog leuke stempels ook!Heerlijk dat soort van 'ontmoetingen'toch?!?!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, goed gelukt hoor!!!
  gr Bibje

  BeantwoordenVerwijderen