Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 10 maart 2014

Rokjesdag by Mirjam Down Under

Wat een weer gisteren, he? Zalig! Toch is Rokjesdag hier nog niet aangebroken. Dat heeft meer met het achterstallige onderhoud van bepaalde lichaamsdelen te maken dan met de temperatuur, maar goed. Hoe is het bij jullie, hebben jullie Rokjesdag al gevierd?

6 opmerkingen:

 1. uiteraard! Pippi-Lang-Kous rokjesdag gisteren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk rokjes,maar persoonlijk ben ik meer een broekenmens....al vind ik het wel heeel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha rokjesdag nog nooit van gehoord, maar misschien komt dat dan wel weer omdat ik er niet zo van ben. Al moet ik zeggen ik heb toch wel een paar rokjes in mijn kast. Ja wie weet ga ik rokjesdag ook nog eens vieren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd rokjes dag, heb maar 2 langebroeken en daar vertoon ik me niet mee in het openbaar want vol verf- en andere vlekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, succes met het achterstallig onderhoud! Zolang je maar geen witte leggings gaat dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen