Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 16 december 2012

All I want for Christmas...

Gisteren viel m'n kerstpakket in de bus. Hu? Ja, echt. De hoge heren hebben me blijkbaar gehoord en vonden dat het tijd was voor een kerstpakket nieuwe stijl.

Je krijgt een x-aantal punten en daarvoor mag je cadeaus uitzoeken. Nou vond ik het al moeilijk om uit de catalogus te kiezen, blijkt dat het aanbod op de site nog veel groter is. Prima dat het kerstpakket afgeschaft is, echt, maar wat krijg ik er voor terug? Keuzestresss!

Waar kan ik allemaal uit kiezen? Onder andere deze prachtige boormasjien en doppenset. Maar ook poepzakjes en een waterpik flosser behoren tot de mogelijkheden. Net als een voucher voor Zalando of H&M. Of sieraden, parfum, sokken, ondergoed. Gelukkig ook boeken, tijdschriften en je kunt je pakket ook nog steeds afstaan aan een goed doel.

De voorlopige stand van zaken bij CHCH: een staafmixer (heb ik nog steeds niet nl) en een boek. En de puntjes die overblijven gaan naar Stichting KNGF Geleidehonden. Denk ik. Voor 31 maart moet ik beslissen.. ;)

3 opmerkingen:

  1. Maart pas? Dat is dan wel een verlaat kerstkado haha. Kiezen is altijd moeilijk maar wat je gekozen hebt klinkt goed hoor x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bestelling is geplaatst! Het nieuwste boek van Charles Lewinsky, een staafmixer en het restant naar het KNGF. Jeuj, dit jaar geen servetten, mokken, schaaltjes of iets anders wat ik niet nodig heb. Dingen die naar mams, buuf of vlooienmarkt gaan. Fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede keus en dan ook wel weer leuk!

    BeantwoordenVerwijderen