Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 22 december 2012

Klusvakantie


Jaaaaaaaa, Kerstvakantie!! Bijna twee hele weken vrij, heerlijk. Mooi moment om wat dingen in huis te doen. De laatste tijd was druk en had ik weinig puf. En dat is te zien, de zwijntjes zijn waarschijnlijk beledigd als ik het hier een zwijnenstal noem, maar.. Netjes is anders. Kortom: de aankomende twee weken ga ik iedere dag een klus(je) doen.

Zoals de gang... Het schattige kastje heb ik al weken geleden gekocht. Ik hoefde alleen maar de spullen uit de oude kastjes te halen en in het nieuwe kastje te doen. Dat kostte dus heel veel moeite! ;) En dat zwarte ding komt uit de auto, staat er al maanden. Gaat lekker.

Maar zoals gebruikelijk, als ik mezelf een doel stel, dan lukt het ook en dit is het resultaat! In dit kastje kan veel minder dan de vorige (die staan trouwens boven), alleen de winterspullen liggen er nu in. En dat is ook prima. Hoe vinden de pumps? Zoooo VT Wonen... ;)


3 opmerkingen:

  1. Ziet er chic uit, helemaal VT wonen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt een schattig kastje al moet ik zeggen dat andere kastje vond ik ook leuk. Ik zie geen zwart ding of bedoel je de boeha nee toch. Die staat zo trouwens ook heel leuk daar. Weer een klusjes om af te strepen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen