Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 15 november 2013

Geefmaand November - Avondje vrij, een goodiebag en de BuitenBeter App

Ben ik weer! Woensdag heb ik mezelf een avond vrij gegeven. Geen Geefmaand Blog geschreven, (bijna) geen Facebook, gewoon met een boek op de bank. Heerlijk!

Gisteren trof ik De Verdubbeldame, Cecile en Anita voor een koffie en een gezellige middag. De Verdubbeldame heb ik een goodiebag gegeven, met het boek "Chickensoup for the Soul" en een biologisch theetje.

Vandaag heb ik de gemeente Grave voorzien van twee meldingen via de BuitenBeter app. Daar ben ik echt fan van! Ideaal, je ziet iets wat je bij de gemeente wilt rapporteren, zoals graffiti, rondslingerend afval, losse stoeptegels. Je maakt er een foto van, de app zoekt waar je bent, je geeft nog wat extra informatie over de melding en huppekee, daar gaat de melding, helemaal vanzelf! Deze auto staat al weken bij ons in de buurt. Autootje lijkt mishandeld en verwaarloosd, in de steek gelaten misschien? Of gestolen? Dit plantje groeit er zelfs uit! Dat heb ik gemeld, net als de artistieke uiting van een gigantisch geslachtsdeel op een electriciteitshuisje hier in de buurt. Ik ben benieuwd! Groetjes, fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

  1. Ja heerlijk die app. Al moet ik wel zeggen dat het toch wel aan de afdeling ligt waar de klacht naar toe gaat. Zit momenteel (met deze donkere dagen) al meer dan een maand te wachten dat ze de verlichting maken aan de overkant. Het is hier gewoon pikdonker in de straat. Ik vind het maar niets en heb er ook al 2x over gebeld, maar het schiet niet op. Vorige keer toen ik een berichtje stuurde via de app, over een paal die ik graag geplaatst zag, was het met 2 dagen te fikst. maar ja afwachten maar :-(

    BeantwoordenVerwijderen