Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 11 november 2013

Lieve briefjes etc

Hier begon ik de dag mee, in de lift. Het leek mij leuk om mijn lieve collega's vandaag te amuseren met dit soort briefjes. En mezelf ook, natuurlijk. ;) Op het koffiezetapparaat hing een briefje "Enjoy your coffee!", op de toiletten heb ik de poetsdames bedankt voor hun inzet en voor morgenochtend hangt er weer een nieuw briefje klaar in de lift. Hmm... bedenk me net een leuke voor op het toilet: "Wat zit je haar leuk!" Ook een leuke voor morgen. Hier ben ik nog wel even zoet mee!

Verder heb ik voor onze interne postbode de deur van de lift opengehouden. Die arme man liep met een steekkarretje met wel vijf kratten erop. Hij was er erg blij mee, erg toch, dit zouden we toch standaard horen te doen?

Ook heb ik mijn collega's verblijd met de mierzoete snoepjes die ik van het weekend had gekregen. Ze vonden gretig aftrek, denk dat het tandartsgilde me eeuwig dankbaar is. ;)

En verder heb ik rustig naar mijn overbuur geluisterd toen er weer uitgebreid geleuterd moest worden over Zijn nieuwe baan en Zijn ziekte en en en.... Doettie leuk, hij vraagt eerst hoe het met jou is en als je het woord "Goed" bijna uitgesproken hebt, dan slaattie genadeloos toe. Maar okay, we hebben even gekletst, ik heb beleefd een einde aan het gesprek gemaakt en ik ben heel tevreden over mezelf naar binnen gegaan. Jaja, ook het "nee" zeggen gaat me ooit lukken. Schouderklopje voor mezelf!

3 opmerkingen:

  1. Ik heb zo een zus, zoals jij een overbuur hebt :-) Ik beperk me tot sms'n want anders ... :-) Leuk al die briefjes. Wij doen dat hier thuis ook voor elkaar, vind ik er soms tussen mijn boterhammetjes :-) Je bent echt een lieve collega!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie met die geeltjes.

    Ennuh ik ben trots op je nee zeggen is ook belangrijk stapje voor stapje leren we allemaal weer x

    BeantwoordenVerwijderen