Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 17 februari 2014

Nog een paar RAKjes

Vorige week hadden de kabouters toch een briefje bij mijn manager achtergelaten? Dat ze hem hun schoonmaakdiensten twee maal per week gratis & voor niets aanboden? Even naar het keukentje aan het einde van de gang lopen, mok in de vaatwasser en de kabouters doen de rest. Meneer was vandaag weer op kantoor en kon het erg waarderen. Of deze actie van mij was? Dat was natuurlijk het moment geweest om hem in het ongewisse te laten, maar dat lukte mijn egootje toch niet. Ook zijn echte verjaardagscadeau viel in de smaak. Hij heeft iets met elanden en ik had een ex libris stempel besteld. Uit Amerika. Eigenlijk te gek natuurlijk, om zoiets de halve aardbol over te laten sturen. Even niet aan de airmiles gedacht toen ik de bestelling plaatste. Anyway!

Op Facebook stond een oproepje over een hond met Cushing, of iemand meer info kon bieden. Mijn vorige hond had deze ziekte, dus ik heb wat korte info gestuurd en aangegeven dat ze me kunnen benaderen als ze meer info willen hebben.

Ik heb een kortingsbon aangeboden voor speciaal hondenvoer. Dat spul is hartstikke duur, dus ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken.

Zometeen ga ik een boek klaarmaken voor verzending, daar ga ik een kaartje bijdoen voor de koper. Met mijn dank voor de aankoop!

En dat was het wel zo'n beetje.. Wat vind ik dit toch leuk om te doen, zou het hele jaar niet RAK-jaar moeten zijn? Oftewel... zou ik het hele jaar door niet ietwat aardiger en attenter kunnen zijn? Hmm.. daar denken we nog even over na. ;) En nu ga ik heel lief voor mezelf met een biowijntje op de bank, fijne avond!

1 opmerking:

  1. Je hebt weer ontzettend goed je best gedaan Mirjam en bedankt voor de TE leuke/lieve reacties op mijn blogberichten! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen