Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 9 februari 2014

Random Acts of Kindness

Vorige week zondag ging ik met de mams naar de schouwburg. Op een zondag naar Nijmegen... Koopzondag! Niet echt handig. Om het milieu te sparen en mezelf het gedoe van een hele dure parkeerplaats te zoeken, besloot ik met het treintje te gaan. Helaas hebben we in Grave geen station, dus ben ik eerst naar Wijchen gereden en van daaruit naar de grote stad. Blijkbaar meent de NS dat wij boerenkinkels maar een keer per uur naar de stad hoeven, maar verder is het prima te doen met het treintje. Had ik mooi de gelegenheid om een RAK (Random Act of Kindness) uit te voeren, leuk!

Het mag natuurlijk niet, want je betaalt voor je vervoer en niet voor het stempelen van je kaartje.... Maar ja, weggooien is zonde, toch? RAK nummer twee van die dag! Laat het aankomende week toch Random Acts of Kindness Week zijn. Een hele week om met z'n allen dit soort acties uit te voeren, leuk toch?

Vandaag ben ik al begonnen, ik heb een paar kaartjes geschreven. Dankzij tante Pos vallen ze hopelijk dinsdag op de mat. ;) Voor mijn lieve overbuurtjes die altijd mijn pakketjes aannemen, heb ik een kleinigheid ingepakt. En morgen ga ik drie tassen met beddengoed, kruiken, speeltjes en nog veel meer wegbrengen. Misschien hebben jullie het op Facebook gezien, de Roemeense honden en katten die in de sneeuw opgevangen worden. Ik ben het huis maar weer eens doorgegaan en wat ik niet meer nodig had, gaat nu naar de beessies daaro. Ik heb nog wat potten met zalven, kalktabletten en voer gekocht en dat breng ik morgen weg. Fijn! Mochten jullie hier meer over willen weten, klik dan hier.

Fijne zondag allemaal! X Mirjam

2 opmerkingen:

 1. Meid hoeveel ligt er wel niet in dat huis van je haha. Het lijkt wel of het spontaan in je huis groeit. Maar je bent weer goed bezig zeg. Helaas hier geen spulletjes meer over. Alles wat ik had is al naar het asiel gegaan laatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch een mooi mens,
  wat heb je toch een leuke blog,
  wat heb je toch wereld
  ideetjes,
  wat leuk om te lezen en je te laten inspireren :)
  Fijne aaf xxx

  BeantwoordenVerwijderen