Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 12 juli 2015

Goud


Wat een fijne dag was het gisteren! Zo een met een gouden randje, letterlijk en figuurlijk. Hij begon voor mij om zes uur, zo.... Het zou een warme dag worden, niet bepaald het beste weer voor Miss Anne. Ook niet voor mij, trouwens. Dan is een rondje op de vroege morgen het beste. En ach, als ik toch zeven dagen achter elkaar om vijf uur op kan staan... Dan moet zes uur zeker lukken. Jaja, de helweek werkt door! :) Ziehier het Graafsche platteland! Ik blijf het mooi vinden.
 


Anne vond dat ze ook wel weer een keer in ons digitale huisje mocht verschijnen. Groot gelijk meis! Ze heeft nu, heel charmant, weer een derde oog. Geen idee wat ze gedaan heeft, maar het was opeens rood en dik op haar koppie. Daarna werd het een korst, die Zuster Mirjam er vakkundig afgepulkt heeft. Waarna deze mooie plek verscheen. De fotoshoot met de echte fotograaf hebben we maar weer even uitgesteld. :)
 

 
De familie Gans was zo aardig om even te blijven zitten. 
Wat een mooie dag was het, he? Hoewel ik vandaag oprecht blij ben met het regenweer, ik gedij daar beter op. Lekker dagje aanpruttelen...
 

En nagenieten! Want samen met Mim ging ik naar Kitsch in de Keet, van Lien. Lien organiseerde een yard sale, met allerlei fijne kringloopgelukjes en aanverwante artikelen, in haar eigen keet natuurlijk. Het had wel wat weg van een bloggersmeetup, want er waren heel veel blogdinnen, zo gezellig! Veel dames die ik virtueel wel kende, maar nog niet analoog. Ook dames wier blogs ik nog niet kende, maar nu wel! Oo, leuk... Bijzonder, hoe zoiets dan gewoon werkt. Iedereen was in een topstemming, overal zag je mensen genieten. Van het mooie weer, het fijne weer, de mooie locatie..  Kortom: een prachtige dag. Dankjewel Lien!
 
Ik ben trouwens mijn #Missdownundergoesto busje vergeten bij Lien... Heel handig! Arm busje, dat wordt nog een hele trip, van Zuid-Limburg naar Grave. Maar hopen dat de bandjes dat houden!
 

 
Ik mocht ook nog kennis maken met de Griek! Ze vond m'n tenen zo woest aantrekkelijk (tja, wie niet), dat ze er prompt met m'n schoen vandoor ging. Dit is de foto van na deze actie, U ziet, dat ik mijn schoentjes nu beter bewaak... Anne was heel graag meegegaan naar het mooie Limburg, maar het was echt te warm voor Mme. Jammer, ze had zo graag kattenkwaad uitgehaald met de Griek! Lekker saampjes aan iets knabbelen (een houten stoeltje ofzo), gezellig tegen elkaar aan blaffen, cakeje scoren.. Of leuk de kipjes opjagen! Het mocht niet zo zijn. Misschien wel zo rustig. ;) Overigens, mocht iemand Mirjam Down Under en haar vurrukkulukke voetjes missen, dan kunt U haar vinden op Facebook. Als Mirjam Down Under. Kind kan de was doen. :)
 
Dan ga ik nog even verder genieten, ik wens iedereen een hele fijne zondag. Geniet ervan! X


16 opmerkingen:

 1. Dat klinkt wel heel gezellig zeg!Jammer dat het voor mij te ver weg was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij was het ook anderhalf uur enkele reis, maar het was het zo waard! We hebben het ook erg gezellig in de toet gehad, dat scheelt natuurlijk ook. :)

   Verwijderen
 2. Heerlijke wandeling in de koelere lucht, ik ben er ook blij mee!
  Dat 'tuinfeestje' bij Carolien klinket zo supergezellig, als het volgend jaar weer is durf ik de reis misschien ook wel aan...
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou super zijn! Het was zo gezellig, zo leuk om allemaal nieuwe en oude bekenden te ontmoeten! Wij willen allemaal wel, nu Lien nog.. :)

   Verwijderen
 3. Haha ons Griekje.... Nu zie je wel dat ik niks teveel gezegd heb over haar kattenkwaad-streken he? Ik vond het superleuk jullie te ontmoeten en ben blij met mijn rokje! Blogje volgt snel ( ik wacht nog even op de foto's van Ellis) fijne zondag nog en kus voor Anne x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, nee, ze heeft haar reputatie meer dan waargemaakt!!

   Verwijderen
 4. Wat klinkt dat heerlijk!!! Ja, het was idd een superdagje, vond ik ook :)
  Je hebt megasuperschattige schoentjes aan........ waar..... oh nee, laat maar, ik 'mag' niet meer :)
  Fijn laatste stukje weekend meis :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Psst... het merk heet Think! Ik wilde graag comfortabele schoentjes die er ook leuk uitzagen. Voor een citytrip oid. Goed gelukt, toch? Weer eens wat anders dan die Jezussandalen!

   Verwijderen
 5. Moest ik Miss Anne zijn, had ik toch op mijn strepen gestaan om mee te gaan hoor ! Al was het maar om Mama Mirjam te beschermen tegen dat Grieks gevalletje ;-). En zie je wel, die Griekse is dan nog met een schoen van Mama gaan lopen, Miss Anne wíst het gewoon ! (Goh wat heb ik spijt dat ik niet lang genoeg gebleven ben om dat te zien :-)))
  En het was inderdaad een echt fijne dag - ben blij dat ik je heb leren kennen ! (Gebeurt in blogland niet dikwijls dat ik eerst de persoon achter de blog leer kennen en dan pas de blog ! Meestal is het net andersom !)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je heb echt wat gemist Ingrid! Het was hilarisch, Lien in de achtervolging, Griekje er gauw van tussen natuurlijk! Had zo op YouTube gekund. :) Ik vrees toch dat mijn Hongaarse dame (Anne schijnt oorspronkelijk uit Hongarije te komen) en de Griek de boel danig op stelten hadden gezet. Daar had zo maar een ezeltje bijgekund! ;) Ik vind het ook erg leuk dat ik jou en de ezeltjes heb leren kennen! Lig regelmatig in katzwijm bij je foto's.....

   Verwijderen
 6. Ja wat was het gezellig hè, ik heb ook genoten. Heerlijk om met bekende blogdames te spreken, maar ook weer nieuwe leren kennen...inderdaad een dag met een gouden randje.
  Het was mij ook veel te warm, maar met een stoeltje in de schaduw was het goed te doen en heerlijk vertoeven in de tuin van Lien. Wie weet tot een volgende keer! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was zo leuk...Zo fijn daar deel van uit te hebben gemaakt. Zo lekker ontspannen en gezellig. We gaan gewoon lobbyen voor een Kitsch in de Keet, deel 2! Zou erg leuk zijn om elkaar weer te zien!!

   Verwijderen
 7. Ooh, ben je naar de tuinfair van Lien geweest?! Mazzelaar. Zo te horen was het het event van het jaar!
  En wat heb je gekocht? Een vw bus?
  Met Miss Anne heb je het hopelijk weer goed gemaakt door een mooie ochtendwandeling te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, samen met MiM. MiM is via Grave gereden, dus de reistijd vloog voorbij! Nee, dat busje is van mij, daar maak ik een foto van als ik ergens speciaals ben. Maar ja, dat heb ik dus bij Lien laten staan.... Heel handig! Anne heeft heel lui op de bank bij de Buuf gelegen, ik geloof niet dat ze boos op me was. ;)

   Verwijderen
 8. Amaai ja, absoluut een dag met een gouden randje! Superfijn zeg! Hahah, dat Griekje houdt ontzettend van jouw voetjes, dat is wel duidelijk .. of misschien toch nog liever de schoentjes? :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, al die Griekse dames houden van schoentjes, toch?? :)

   Verwijderen