Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 1 juni 2012

Dag 194 Sticky Poetry

 Morgen ben ik druk, druk, druk, dus heb ik vandaag m'n klus voor morgen vast gedaan. Ben niet verslaafd ofzo.... Dit zijn de kaarten die van de koelkast zijn gekomen.

 Kennen jullie m'n koelkast nog? Hij is dus wit. Heel erg wit. Het is niet zo goed te zien op deze foto, maar dit zijn magneetjes met woorden. En daarmee kun je rijmen en dichten zonder je hemd op te lichten!


Deze magneten gaan weg, deze gaan naar Miss Bee voor de verkoop. Ik heb er ook een paar weggegooid.

 Deze heb ik dus nog, best nog een hoop.

En hier is een deel van de kaarten gebleven, leuk he? De andere kaarten zijn keurig opgeborgen. :) M'n koelkast vind ik zo toch wel een beetje saai... Dus offie zo blijft, dat gaan we zien!

6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor. Zijn het Nederlandse woorden? Ik zag laatst wel Engelse, maar daar hebben de kinderen niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het zijn de Engelse, das idd niet handig voor de kids. jammer!

   Verwijderen
 2. Hahah je kan m altijd weer vol sparen t heeft wel wat een koelkast schilderij !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love koelkastmagneten, ziet er gezellig uit zo. Je kunt ze ook op de voorkant van je koelkast in groepjes bij elkaar plakken. Door de groepjes zien ze er rustiger uit en heb je toch kleur. Zo heb ik dat op mijn koelkast. Heb je die kaarten in zo'n hartvorm?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. saaaai hoor een koelkast zonder kaarten....zal Bjorn weer eens naar de oeranje!!!! bus sturen,,,,,lol,,,, bedoel we moeten je wel aan het werk houden want dze blog is veels te leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mirjam, dank je wel voor je tip bij mij ;-)

  Enne, zo'n saaie witte koelkast, daar zou ik wel wat aan doen. Misschien leuke kaarten erop, of vrolijke magneetjes, haha ;-). Maar de kaarten zo geshowd, is ook heel erg leuk!

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen