Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 17 juni 2012

Dag 204 - 209 Back in Town

 Ben dr weer! Afgelopen dinsdag was ik ceremoniemeester bij mijn buurtjes en donderdag ben ik met Anne naar de Ardennen vertrokken. ff chillen.... Het was heerlijk, Anne is er nog moe van. ;)

Het fijnste aan vakantie is toch thuiskomen. Dit stapeltje post lag op me te wachten. Alles is bekeken / gelezen / opgeruimd.
En dit zijn mijn lege tassen, alles is opgeruimd & opgeborgen. Net als de tassen. Ik heb ook al twee wasjes gedraaid... Eigenlijk was ik van plan om dit morgen te doen, maar we waren wat eerder thuis dan ik dacht. En nu ben ik al klaar, fijn! Voorheen stond m'n koffer altijd dagen halfleeg te wezen op m'n slaapkamer, ben best een beetje verbaasd en trots dat ik nu gewoon al klaar ben. Jeej me! :)

Ik duik de tuin in met een boek, iedereen die voor oranje is: succes!!

3 opmerkingen: