Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 1 juni 2012

Dag 193 Tientje


Ik wil twee plafonds laten witten/schilderen: in de keuken en in de badkamer. De keuken is nog een gevalletje waterschade van een paar maanden geleden. De schilder kwam vandaag om te kijken hoeveel werk dat zou zijn. Om van de keuken naar de badkamer te komen, moet je door de slaapkamer.

Mijn moeder was altijd panisch als er iemand kwam - dan moest het hele huis spik en span. Dat heb ik gelukkig veel minder, maar opgeruimd is wel prettig. En aangezien er een bom ontploft was in mijn keuken, heb ik gisteren mijn tienminutenroutine daar maar uitgevoerd. En echt waar, na de tien minuten was er niets meer te zien van de bom! Er liggen wel nog steeds kaarten die van de koelkast zijn afgekomen, maar daar heb ik geen last van.

En vandaag heb ik in tien minuten de badkamer en de slaapkamer opgeruimd. Die zijn meestal wel vrij netjes (thank you Flylady!) maar nu lagen de tuinkussens er nog (slaapkamer is op de begane grond) en de ventilator stond er ook nog. Met 15 graden heb je die niet echt nodig. De kussens zijn opgeborgen in hun hoes en samen met de ventilator naar boven. En verder nog wat kleine dingen opgeborgen en toen was ik alweer klaar. Heerlijk!

2 opmerkingen: