Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 3 juni 2012

Dag 195 Pos!


Ben dr weer! Gisteren had ik vrijgezellenfeest van mijn buurtjes, maar goed dat ik vrijdag al geblogt had, was helemaal kapot gisteravond... Het was leuk, het as bruidspaar was helemaal blij, mooi zo.

Het weer is nu helemaal goed voor een fijne mailopruimactie. Ben vergeten een foto te nemen van de voorsituatie, maar goed, dat hebben jullie al vaker gezien. Kheb alle mails over het vrijgezellenfeest weggedonderd, heerlijk! Wat kunnen sommige mensen zeuren, zeg.... En spontaan vergeten dat het niet om hen gaat, maar om het bruidspaar. Jaja, er was enige iritatie down the road. Maar die mails zijn nu foetsie, lekker!

Er zijn weer meer dan 1000 mails weg, kheb me door de G van Groupon gewerkt (poe!) ben nu bij de K van Kelly. Van Flylady... Is voor de volgende keer! Fijne zondag voor iedereen!

5 opmerkingen:

 1. hatsikideeeej weg ermee heerlijk alleen maar ballast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ja tis niet makkelijk om iedereen n leuk vrijgezellenfeest te bezorgen , ik vind de keuze ligt aan jezelf of je doet er aan mee of niet als er iets tegen je zin geoorganiseerd word kun je gewoon zeggen Sorry ik wens jullie Heel veel plezier maar tis niet My cup of tea !

  ( en ja ook in onze fam strubbels over het vrijgezellenfeestje van m,n schone zus )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bij ons was iedereen wel happy met de locatie, maar al het gedoe eromheen... bij de vrouwen wilde niemand rijden, een wilde er ergens opgepikt worden, de laatste liet op het laatste moment op eigen gelegenheid te gaan. samen met haar partner. niet handig, want het paar mocht niet weten dat ze naar dezelfde locatie zouden gaan. dat soort werk. bij de mannen was er nix aan het handje, maar de vrouwen... prima donna's!!

   Verwijderen
 3. Ik hoop niet dat al die duizend mails over dat vrijgezellenfest gingen, hihi

  BeantwoordenVerwijderen