Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 11 juni 2012

Dag 203 Grote Boodschap


 Zo bewaarde ik mijn afvalplastic. Best handig, vond ik. Dicht bij de hand en als het zakje vol is, gaattie in de container buiten. Mooi? Nee.
Brainwave! Tasje kan natuurlijk ook in de kast. Maar... dat kan alleen met kleine tasjes, anders kan de kast niet dicht. Er zou een grote zak in de kast op de grond kunnen staan, maar daar staat Anne's voer al.
 En nog een brainwave: als ik de brokken nu in een afsluitbare bak doe? Dan kan de zak met plastic daarnaast of erop. Leuk idee, alleen is de bak te groot.
 Zo kan het ook! En zo is er weer meer ruimte in de tent.
 Deze heb ik ook nog gekocht. Hij voldoet aan niet een van mijn eisen, maar ik ben er wel blij mee. Volgens de fabrikant komen er geen vieze vingertjes op, mooi!
 Dit kleintje kreeg ik er 'gratis' bij, tuurlijk.... Deze gaat op MP.

En dit heb ik vandaag ook gedaan. Sommige actiepunten stonden er al veel te lang op. Heerlijk om zoveel te kunnen doorstrepen. Vandaag was de eerste dag van een weekje vrij, kan nog niet echt zeggen dat ik de rust in m'n bol voel. Morgen is de bruiloft van m'n buurtjes, ik moet het cadeau nog inpakken, m'n teennagels verven, m'n bril nog poetsen. En m'n jurk nog strijken! Fijn, al die kleine klusjes.. Maar goed, vanavond komt Brat Pitt in Troy.... Daar ga ik maar eens samen met een roseetje lekker van genieten. ;)


3 opmerkingen:

  1. Weer goed bezig Mirjam enne maak er een topfeest van....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe was het feest gisteren ???????

    Goed opgeruimd jouw plastic verzamelzak , hier werd het wel gescheiden opgehaald maar t duurde te lang om het binnen te bewaren t begon te stinken , dus tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik het niet meer scheid maar alles in de zwarte bak gooi Tot de gemeente er n kliko bij geeft waar t gewoon Buiten in kan zonder de stank binnen en de vliegen heb even de zak buiten gehad om hem daar vol te sparen maar dat leverde veel vliegen in de zak op Toen hebben we ze n tijdje in 1 van de groenbakken bewaard en zelf maar bij het grof vuil gebracht maar das ook geen goed plan dus eerts n kliko erbij dan ga ik weer scheiden hihi heb dus al n Blauwe bak voor de kranten een zwarte voor rest afval en 3 groencontainers en dan nog een curverbak voor t glaswerk !
    haha kan er best nog wel 1 bij dan he

    BeantwoordenVerwijderen