Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 9 juni 2012

Dag 201 Bonustrack, Gratis!


Een paar dagen geleden schreef ik dat ik hummus van Sabra mag laten proberen. Mocht iemand interesse hebben, dan kan dat ook via deze site: http://www.qnippos.nl/sabra/ Dat is wat minder omslachtig dan mij mailen.

Ik had nog nooit hummus op en ik vind het erg lekker. Het is volledig vegetarisch en ik heb er al een paar dagen mee geluncht. Het is lekker op pitabroodjes en Turks brood. Je kunt er ook rauwkost in dippen, dat heb ik nog niet geprobeerd.

Deze kaarten zaten trouwens in het promopakket. Het is de bedoeling dat je vrienden en bekenden deze kaarten als uitnodiging stuurt. Nou... denk het niet. Ik heb mijn vrienden en bekenden via Facebook en mail uitgenodigd, gaat veel sneller! Jammer van de bomen, deze kaarten gaan de papierbak in.

2 opmerkingen:

  1. hahaha kun je ze niet in je RR verwerken?? Kleurtjes zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad ze zijn Mooi Groen My favoriete kleurtie !

    BeantwoordenVerwijderen