Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 7 juni 2012

Dag 199 Klusjesdag

Zomaar in vakantiestemming! Volgende week heb ik vrij en vandaag moest (ja, echt) ik nog dingen halen en doen. Aan de bak dus. Ik heb het pakje weggebracht dat ik al maanden geleden aan iemand beloofd had. Voor Miss Anne druppels tegen de vlooien & teken gehaald. Bij naamgenootje een poncho gedropt, ze gaat morgen naar een outdoor concert. :) Voor 2 collega's bakjes hummus van Sabra meegenomen, die mag ik WOMmen. Verder nog toiletspullen gehaald, panty's voor de bruiloft en knoflooksaus voor m'n vegetarische gyros. Had ik al jaren niet meer op. De volgende keer wordt ook pas 2016 ofzo. Kheb de laatste jaren niet veel gemist. O ja, ook nog een boek gescoord voor de vakantie. Heb ik goed gedaan vandaag. Maar ik ben nog niet klaar, zometeen ga ik naar de schoonheidsspecialiste voor mijn wenkbrauwen. En daarna... voetjes omhoog! Want ik heb ook nog een hele dag gewerkt. :)

Nog 1 ding: mocht iemand interesse hebben in de hummus: ik mag nog 10 bakjes weggeven. Als je mij een mailtje stuurt, dan krijg je van mij een mailtje terug met daarin de instructies.

1 opmerking: