Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


donderdag 3 april 2014

Kruidenvrouwtje by Mirjam Down Under

Ik kan het wel! Al die jaren heb ik gemeend dat ik geen groene vingers heb, maar moeten jullie eens naar mijn munt kijken. En naar dat andere plantje waarvan ik de naam even niet meer weet. Kan niet beter, toch? Ik ben er helemaal blij mee, weer een talent ontdekt. Drie keer raden wat er deze lente en zomer gedronken gaat worden in Kaza Maria.. ;)

2 opmerkingen:

  1. Mamma heerlijke munt thee. Helaas heeft het stekje het hier niet overleefd. Dus ook maar eens een plantje kopen ;-) kan ik ook lekker munt thee drinken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hier ook al 2 potten vol Marokkaanse munt staan,niets zo lekker als munt bij ijs,of verse muntthee of voor bij de groene smoothies...♥ it!

    BeantwoordenVerwijderen