Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zaterdag 12 april 2014

The beach by Anne & Miss Down Under

De dames waren naar de beach! Er moest namelijk hoognodig bijgetankt, gerelaxed en bijgebruind worden. En het was heerlijk. Anne voelde zich helemaal de bom in haar rol van beach babe. Alles werd uitgebreid in de gaten gehouden, en natuurlijk werd er met Jan en Alleman geknuft. Pamela A. was er niets bij. Hier en daar werd er een fijn zeewezentje opgeknabbeld. Alleen die golven... Raar! En dat bijbruinen? Heel goed gelukt. Althans bij Miss Anne. Vrouwtje is meer roze. Ook leuk.

3 opmerkingen:

  1. Haha ik zie het al helemaal voor me. Jij lekker roze gekleurd aan.het strand ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie het al helemaal voor me haha. Jij, roze gekleurd, aan het strand met Anne naast je, die met iedereen aan het knuffelen is. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen