Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


dinsdag 2 oktober 2012

Dag 313 Feng Shui


Volgens de leer van Feng Shui is het beter om een opgeruimde slaapkamer te hebben. Dat geeft rust. Voor het slapen gaan tv kijken is niet goed, dus de tv kan beter van de kamer af. Of, je dekt hem toe met een handdoek! Zo dus:


Nou ja... Dat denk ik toch niet. Hier word ik juist onrustig van! Toen ik de handdoek van de tv aftrok, kwam de tv ook bijna mee. Oeps.... Dit laten we dus gewoon maar zoals het is. Maar hiermee ben ik wel aan de slag. Rommeltjes geven onrust. Okay!


Boeken, boeken, boeken.. Geleende boeken, boeken die ik aan het lezen ben, boeken die ik nog wil lezen... Bovenop mijn schrijfboekje, in het tafeltje trouwens ook nog. Het klopt wel, iedere keer als ik die boeken zie, word ik er weer aan herinnerd dat ik ze nog steeds niet heb gelezen.


En zo is het nu! De twee boeken die ik aan het lezen ben, liggen in het kastje, net als twee geleende boeken. En bovenop mijn schrijfboekjes. Jaja, ooit word ik helemaal zennnnnnn...


Maar eerst dit tafeltje nog doen! Dat is voor de volgende keer. Ook fijn, deze keer was de oven de kookwekker: ping en de pizza was klaar. Beter!

7 opmerkingen:

 1. ooh, mooie klus!
  En zie ik daar Een Zomerzotheid?
  Die is het herlezen wel waard. (zeg ik, terwijl ik me dat elke zomer voorneem, maar nooit doe).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker! Afgelopen weekend gescoord, voor een hele Euro. Net als Schoolidyllen, ook zo leuk. :)

   Verwijderen
 2. Pepper !!!!!!!!!!!! haha sorry zag je boekenzooi ff niet mij viel je meisje op !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan heb je morgen ook nog wat te doen ;-)
  Goed bezig!

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aaaaah hier ook werk aan de winkel dus....1 en al boek, tijdschtift en opschrijfboekjes pompidom maaar GEEN tv jeujjjj beetje feng ben ik dus wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zen of niet je hoeft de tv ook niet aan te zetten als je niet wil ;-) Je bent wel weer goed bezig geweest altijd handig zo'n pizza wekker haha.

  Ennuuh natuurlijk net als Ellen valt dat lekkere snoetje me toch op (zucht) lekker ding

  BeantwoordenVerwijderen