Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


zondag 21 oktober 2012

Dag 330 Tassie

De laatste tijd ben ik met van alles bezig, behalve opruimen. En dat is te zien, helaas. Opeens verschijnt er rommel in allerlei gaten en hoekjes. Dat was niet de bedoeling! Maar weer eens aan de bak dus. Zoals dit tasje. Weken geleden kreeg ik wat kleren van Zusje. Toen had ik geen zin om te passen, dus tasje ging zo mee naar huis. Tasje werd in dit hoekje geparkeerd, heel logisch en strategisch bij de kledingkast. Maar ja.... Daar stond het vanmorgen nog! 

Goed, dit zat er in. Tuniek viel meteen af, ben niet van de bollen. Stipjes, ja, maar bollen, nee. Logisch toch? Geen idee hoe Zusje zich ooit in hemdje gewurmd heeft, dat was veel te klein! En ook de skinny jeans gaat weer weg, tip: een skinny jeans aanpassen als je net bodylotion op hebt gedaan, is niet handig! Rokje blijft voorlopig, het zijn niet echt mijn kleuren, maar het zit wel lekker. Aankomende week komt Max met z'n zak, eens kijken of ik nog wat slachtoffers kan vinden. :)

2 opmerkingen:

  1. Max vindt altijd slachtoffers ene leuk rokje! En bollen zijn ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo Con's zak mag het ook in :D die bollen en dat roze/oranje bloemen ding leuk. Oke ik weet dat ik het niet zal passen, maar ik heb er een heel ander idee voor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen