Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


maandag 9 april 2012

Dag 140 Blik #2

Strakjes gaan Anne & ik lekker gourmetten bij Miss Greetje, vandaag dus een vroege CHCH-actie! Tja, blik nummer twee. Ik had gehoopt daar net zo snel doorheen te vliegen als gisteren, maar dus niet. In dit blik zitten heel veel foto's van Pepper en die kunnen natuurlijk niet weg. Wel een paar onscherpe, maar van de rest kan ik geen afscheid doen. Dit fotomapje had ik nog liggen (zat nog in het plastic!) dus daar ben ik de foto's vol goede moed in gaan doen. Maar... het zijn er veel meer dan ik dacht, het mapje zit na een kwartier al voor twee derde vol. Hmm... Mijn meisje verdient gewoon een eigen album. Dat hoef ik niet eens aan te schaffen, dat heb ik nog liggen. Ook nog in het plastic. Dat ga ik later doen, voorlopig ga ik eerst de blikken uitmesten. Daar ben ik nog wel even zoet mee.

In de zomer van 2010 heb ik een fotoreportage laten maken van Pepper en mezelf. Die foto's heb ik laten ontwikkelen, maar verder heb ik daar niets mee gedaan. Foei Mirjam... Ik heb een heel leuk setje van de Hema, daar kunnen vier foto's in, maar dat is formaat 8x4 cm. Moet ik apart bijbestellen dus. En ik heb ook nog grotere lijsten. Die wilde ik aan mams geven, met foto's van ondergetekende. Want al zeg ik het zelf, ik sta er best leuk op. Maar ja... Die lijsten zijn weer een stuk groter. Misschien toch maar eens een actielijst gaan maken!

2 opmerkingen: