Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


woensdag 25 april 2012

Dag 156 Keukenkassie

Vandaag een lekker makkelijk klein klusje. Boven mijn theetjes, onder Anne dr snoepies & medicijnen. Waarom al deze thee in dit kastje, terwijl er ook thee in de voorraadkast staat? Geen idee. Hup naar de voorraadkast ermee. Vorig jaar heb ik een theeboeket gekregen van een lief vriendinnetje, de thee is nu bijna op, alleen de ouderwetsche snoepjes heb ik nog. In verband met m'n beugel is dat niet zo handig/verstandig, deze 'Grootmoedersnoepjes' gaan naar m'n mams, is ook wel toepasselijk!

Anne's deel is ook een zootje. Mme heeft een voedselallergie en mag alleen hypo-allergeen voer & snoepjes. En dat zijn deze dus niet... Alles netjes neergezet, zodat ik weer overzicht heb. Voor die snoepjes heb ik nog wel een goed adres.

En zo ziet het er nu uit, lekker leeg! Er staat nog wel wat thee in dit kastje, is ook niet erg. Onder dit kastje staat de waterkoker, dus dat is mooi dicht bij elkaar. Maar een doosje voldoet wel. Die losse zakjes komen morgen wel op. Als ik thuiswerk, lurk ik met gemak een paar liter thee weg. Opgeruimd staat netjes!

Ach ja, ik was toch bezig en de 15 minuten waren nog niet voorbij... Hiervan heb ik geen 'voor' foto, geloof me maar als ik zeg dat het een stuk voller stond. Dit deel mag blijven, het overige spul is naar de voorraadkast. En weer een kassie af...

4 opmerkingen:

 1. Heb je binnen no time een heel keukenkastje gedaan. Netjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zozo dat ziet er netjes uit hoor :D zo kun je weer wat terug vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmmm ik schuif die klus steeds op , ik denk dat ik de klus te groot vind in z,n geheel ik denk dat ik r jouw theorie op los ga laten en 1 a 2 kastjes per keer onder handen ga nemen hihi ik wil ze niet alleen opruimen maar ook soppen !

  maar jouw 2 kastjes zien er weer gelikt uit !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die liters thee lurken heel herkenbaar en....toppiekastjes weer

  BeantwoordenVerwijderen