Tijd voor een nieuwe naam! Een naam die beter verwoordt wat je hier kunt verwachten. Ik blijf koken, lezen en schrijven. Maar ik ga jullie ook wat meer van mezelf laten zien. Mijn mening, visie en levensstijl. In al mijn tinten, zeker niet zwart-wit, wel lekker kleurrijk. De schoonheid van imperfectie. De kleine en toch grote dingen van het leven. Op avontuur in mijn Volkswagenbusje, ga je mee? X


vrijdag 18 mei 2012

Dag 179 Groetjes uit Grave

Bedankt allemaal voor jullie felicitaties, echt leuk! En natuurlijk jullie suggesties. Vooral het vaker een kaartje sturen is erg bruikbaar. Dus... Mocht iemand zomaar spontaan een keer een kaartje willen? Laat het me weten! :)

En hierbij het eindresultaat.  In het witte tasje (sjiek hè, gekregen voor m'n verjaardag. Zaten brillepoetsdoekjes in. :)) zitten dierenkaarten, in het koffertje de overige kaarten.

In het witte tasje zitten de dierenkaarten, in het blauwe tasje de felicitatiekaarten en in het oranje tasje bubbelplastic en tweedehands bubbelenveloppen. Komen altijd nog van pas. Hmm... die tijdschriften kan ik ook wel eens bekijken (= hopelijk opruimen).


En zo ziet het er nu uit in mijn woonkamer. Blij mee! :)

4 opmerkingen:

  1. Die koffers zijn inderdaad super en ook leuk te zien dat je nu je kaarten toch op soort hebt weten op te bergen. De ontvangers zullen er blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedzo :D die koffertjes zijn echt top ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er een stuk overzichtelijker uit. Je kunt in elk eval nog eventjes vooruit met deze kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen